Tarieven

— Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de bijlessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mini

Pakket
31,-*/p.u
  • € 64,- korting
  • 16 uur bijles

Succes

Pakket
28,-*/p.u
  • € 168,- korting
  • 24 uur bijles

Succes plus

Pakket
24,-*/p.u
  • € 440,- korting
  • 40 uur bijles

Losse bijles

Per uur

35,-*

*Eenmalig €35,- administratiekosten

— Betaalmogelijkheden

Hoe werkt de betaling?

StudyWorks kent verschillende betaalmogelijkheden:

Losse facturatie
U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.

Automatische incasso
Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan binnen zeven dagen na ontvangst van de factuur van uw rekening afgeschreven. U ontvangt de factuur ongeveer een week van tevoren, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.

Betaling via Tikkie
Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Hoe werkt bijles bij StudyWorks?

Wij begrijpen dat het vinden van goede bijles een lastige klus kan zijn.
Daarom nemen we je graag mee in ons proces van aanmelding tot bijles!

1

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Het is belangrijk om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen met het vinden van een bijlescoach.

2

Wij nemen telefonisch contact met je op.

Na jouw aanmelding nemen wij binnen één dag telefonisch contact met je op. Hierin bespreken we jouw aanvraag en onze werkwijze.

3

Wij zoeken een geschikte bijlescoach.

Tijdens het zoeken naar de beste match voor jou houden we je actief op de hoogte van de voortgang, totdat we de juiste bijlescoach hebben gevonden.

4

We plannen samen de eerste bijles in.

We hebben een geschikte bijlescoach gevonden! We nemen telefonisch contact op om samen de eerste bijles in te plannen.

Onze zoon krijgt bijles van StudyWorks en dit gaat fantastisch! De coach is een leuke meid die onze zoon heel goed en met veel geduld helpt. Het cijfer is al omhoog gegaan van een 5.5 naar een 7.6!

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles begint vanaf €24,- per bijles. Je kan hiervoor voor één van onze bijlespakketten kiezen. Dan ontvang je flinke korting bij afname van méér bijlessen. Klik hier om uit te zoeken welk pakket het beste bij jou past.

  • Je kan ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kies je een pakket of losse bijlessen en krijgt je de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaal je dan €2,50.
  • Daarnaast heb je de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van jouw rekening afgeschreven. Wel ontvang je ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat je kunt checken of alles goed genoteerd staat. Je betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.
  • Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht je hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Een bijlespakket van StudyWorks is één kalenderjaar geldig. Zie het als een soort tegoed – je kan de bijlessen, binnen 12 maanden, inplannen wanneer dat jou het beste uitkomt.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen jou en een bijlescoach te realiseren.

Aanmelden bij StudyWorks is te allen tijde vrijblijvend: je betaalt dus niets zodra je een aanvraag voor bijles bij ons doet. De administratiekosten worden pas in rekening gebracht zodra de eerste bijles plaats heeft gevonden

Per klant rekenen wij slechts eenmalig administratiekosten. Zodra je weer kiest voor de diensten van StudyWorks hoeven wij deze administratiekosten niet meer te verrekenen.

Bij afname van een pakket aan bijlessen krijg je eenmalig een factuur op de mail of wordt deze via automatische incasso afgeschreven. Voor losse bijlessen zal de facturatie twee keer per maand plaatsvinden. Dit zal halverwege de maand zijn en aan het einde van de maand

Wanneer er een eerste bijles ingepland wordt, zal je ook een mail van ons ontvangen over automatische incasso. Je kan de keuze maken om deze in te vullen en zo ons te machtigen om de gemaakte uren bijles af te schrijven van jouw rekening. Je kan er ook voor kiezen om via facturen op de mail te betalen. Dit kost je €2,50 extra per gestuurde factuur. Je kan deze mail weigeren door op ‘decline and unsubscribe’ te drukken in de mail. Dan ontvang je ook geen mailtjes hierover meer van ons.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.