Tarieven

— Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de bijlessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mini

Pakket
27,50* / p.u
  • € 32,- korting
  • 16 uur bijles
  • Online of thuis

Succes plus

Pakket
20,-* / p.u
  • € 380,- korting
  • 40 uur bijles
  • Online of thuis

Losse bijles

Per uur

29,50*

*Eenmalig €35,- administratiekosten

— Betaalmogelijkheden

Hoe werkt de betaling?

StudyWorks kent verschillende betaalmogelijkheden:

Losse facturatie
U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.

Automatische incasso
Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.

Betaling via Tikkie
Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

— Hoe werkt het?

In 4 stappen slagen

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

Inplannen

U wordt gebeld en de eerste bijles wordt binnen 48 uur gepland

2

Bijles

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

4

Onze zoon krijgt bijles van StudyWorks en dit gaat fantastisch! De coach is een leuke meid die onze zoon heel goed en met veel geduld helpt. Het cijfer is al omhoog gegaan van een 5.5 naar een 7.6!

Ouders Jonathan

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw kind bij helpen?

lente- en zomerscholen

Bijles

Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

examentraining

Examentraining

Als uw kind het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal uw kind veel geruster het eindexamen ingaan!

0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles begint vanaf €20,- per losse bijles. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Klik hier om uit te zoeken welk pakket het beste bij uw kind past.

  • U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.
  • Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.
  • Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

Een pakket bijles van StudyWorks is één kalenderjaar geldig. Zie het als een soort tegoed – u kunt de bijlessen, binnen 12 maanden, inplannen wanneer dat u en uw kind het beste uitkomt.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en uw kind te realiseren.

Aanmelden bij StudyWorks is te allen tijde vrijblijvend: u betaalt dus niets zodra u een aanvraag voor bijles bij ons doet. De administratiekosten worden pas in rekening gebracht zodra de eerste bijles plaats heeft gevonden

Per klant rekenen wij slechts eenmalig administratiekosten. Zodra u weer kiest voor de diensten van StudyWorks hoeven wij deze administratiekosten niet meer te verrekenen.

Bij afname van een pakket aan bijlessen krijgt u eenmalig een factuur op de mail of wordt deze via automatische incasso afgeschreven. Voor losse bijlessen zal de facturatie twee keer per maand plaatsvinden. Dit zal halverwege de maand zijn en aan het einde van de maand

Wanneer er een eerste bijles ingepland wordt, zal u ook een mail van ons ontvangen over automatische incasso. U kunt de keuze maken om deze in te vullen en zo ons te machtigen om de gemaakte uren bijles af te schrijven van uw rekening. U kunt er ook voor kiezen om via facturen op de mail te betalen. Dit kost u €2,50 extra per gestuurde factuur. U kunt deze mail weigeren door op ‘decline and unsubscribe’ te drukken in de mail. Dan ontvangt u ook geen mailtjes hierover meer van ons.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.