Voor scholen

— De StudyWorks pool  

Wij ondersteunen scholen en leerkrachten

StudyWorks helpt basis- en middelbare scholen door heel Nederland met het rondkrijgen van de roosters. Veel scholen hebben vanwege corona hun onderwijsplannen overboord moeten gooien. Veel scholieren ondervonden, ondanks de digitale lessen, veel last van alle veranderingen en hebben achterstanden opgelopen. Tevens ervaren leerkrachten een hogere werkdruk en kunnen zij hun beroep met aanzienlijk minder plezier en voldoening uitvoeren. StudyWorks biedt ondersteuning voor scholen om het onderwijs weer leuk te maken voor iedereen. Vele handen maken licht werk, dus laten we samenwerken!

Heeft uw school een invalkracht of onderwijsassistent nodig op korte termijn, examen- of huiswerkklassen voor leerlingen met achterstanden, of op structurele basis voor meerdere dagen in de week een docent voor de klas? Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw school bij helpen?

docent basisschool

Invalkrachten

surveillanten

Surveillanten

bijspijkerklassen

Bijspijkerklassen

lente- en zomerscholen

Lente- en zomerscholen

examentraining

Examentrainingen

— De kwaliteit van StudyWorks

Waarom kiezen voor StudyWorks?

 • Scherp geprijsd aanbod

  Vrijgesteld van BTW.

 • Binnen 48 uur een invalkracht

  Is er haast bij? Dan gaan wij direct aan de slag.

 • Geen minimumafname

  Alleen gewerkte uren worden in rekening gebracht.

 • Flexibele bijspijkerklassen

  Één-op-één bijlessen of in groepjes, zelfs tijdens de vakantie.

 • Landelijke dekking

  Duizenden invalkrachten door heel het land beschikbaar.

 • Ervaren invalkrachten

  Alle StudyWorkers zijn gescreend en getraind.

— Wat vinden andere scholen?

Ervaar net als deze scholen de voordelen van een samenwerking met StudyWorks

StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

Denkt u dat uw school ook baat heeft bij de ondersteuning van onze StudyWorkers? Neem contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag en sturen zo spoedig mogelijk een overzicht met StudyWorkers die perfect zijn voor uw school en situatie. Er zal dan een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin er inhoudelijke doelen gesteld kunnen worden. Daarna zal de ondersteuning snel plaatsvinden, wanneer u en uw school dat nodig achten. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Wacht niet langer en zet de stap: meld uw school nu aan voor een samenwerking met StudyWorks!

Sinds StudyWorks bij onze school betrokken is, kunnen onze leraren zich veel meer focussen op de kwaliteit van het lesgeven. StudyWorks helpt onze docenten met achterstanden wegwerken van leerlingen. Ook helpt StudyWorks ons met invaldocenten tijdens proefwerkweken, maar ook als een docent ziek geworden is. Echt een aanrader.

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

StudyWorks biedt ondersteuning aan scholen om het onderwijs weer leuker en gemakkelijker te maken voor iedereen. StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

StudyWorks heeft duizenden smaken van (toekomstige) docenten in dienst. Dit zijn onze StudyWorkers en zij wonen verspreid door heel het land. Sommige van hen zijn bezig met de pabo of met een docentenopleiding op universitair niveau. Anderen zijn afgestudeerden met werkervaring. Dat betekent dat zij allen al een greep hebben op moderne didactiek en pedagogiek. 

Ten tweede zijn zij allemaal door onze strenge selectieprocedure gekomen. Onderwijs is een serieuze zaak, en daarom nemen wij alleen de beste docenten in spé aan. Zij moeten betrokken willen zijn bij het onderwijs van uw leerlingen, zodat zij daarvan kunnen leren en mettertijd zelf les kunnen gaan geven. Op deze manier zijn zij gemotiveerd om de beste ondersteuning op uw school te kunnen bieden.

Iedere school ondervindt zo haar eigen problemen. Daarom bepaalt uw school waar en wanneer er precies hulp nodig is. Zo kunnen onze StudyWorkers:

 • Voor korte of lange termijn invallen op scholen en lesuitval tegengaan. 
 • Surveilleren in de klas terwijl de docent vanuit huis werkt of om corona maatregelen te handhaven.
 • Als onderwijsassistent een docent op de school ondersteunen en leerlingen meer persoonlijke aandacht te bieden.
 • Examentrainingen geven.
 • Individuele bijles of bijspijkerklassen geven om achterstanden weg te werken, zelfs tijdens de vakanties.
 • Lente- en/of zomerscholen organiseren, om leerlingen te helpen toch over te laten gaan.

Onze StudyWorkers zijn flexibel in te zetten, precies waar uw school dat nodig acht.

Indien u gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u een mailtje sturen naar samenwerkingen@studyworks.nl of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-39613401. Daarnaast kunt u ook het formulier hieronder invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Afhankelijk van uw wensen gaan wij op zoek naar de juiste StudyWorker voor uw school!

Bij StudyWorks vinden we dat de ondersteuning op uw school altijd effectief en zeker niet duur moet zijn. Bij StudyWorks bent u daarom te allen tijde verzekerd van:

 • Scherpe tarieven. Bij StudyWorks betaalt uw school €45,- per uur per StudyWorker. Onze concurrenten rekenen daarentegen bedragen van minstens €70,- per uur.
 • Ervaren invalkrachten. Alle StudyWorkers zijn gescreend en getraind in hun persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden.
 • Flexibiliteit: Wij kunnen gemiddeld binnen 48 uur een StudyWorker vinden die aansluit bij uw wensen.
 • Géén opstartkosten, en zeker geen onnodig papierwerk.
 • Mocht de StudyWorker goed bij uw school passen, is het overnemen van het personeel bespreekbaar.

Bij StudyWorks betaalt uw school €45,- per uur per StudyWorker. Dat is zeer scherp geprijsd, want veel uitzendbureaus en bijles concurrenten rekenen al snel bedragen van minstens €70,- per uur.

Tevens betaalt u bij StudyWorks géén opstartkosten.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Ramon

— Contact

Ook een StudyWorker op uw school?

Wilt u meer weten over de ondersteuning voor scholen door StudyWorks? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft de aanvraag spoed? Neem dan contact op via: 06 – 396 134 01.