Plaatsen

Bekijk hier in welke plaatsen wij jou allemaal kunnen helpen!

StudyWorks beschikt over bijlescoaches door heel Nederland, waardoor wij in staat zijn om jou in alle plaatsen van Nederland van dienst te zijn. Of je nu bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig hebt, wij hebben gekwalificeerde coaches beschikbaar in alle regio’s.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel een coach vinden die bij jou in de buurt woont. Vooral in grote steden is de kans groot dat we een coach aan huis beschikbaar hebben. Woon je in een buitengebied of buiten de Randstad, dan is de kans op een coach aan huis wellicht kleiner. In dat geval kunnen we altijd de beste coach voor jou selecteren via online bijles. Hierdoor zijn we niet beperkt tot jouw woonplaats en kunnen we de hoogste kwaliteit begeleiding bieden, ongeacht waar je woont.

Online bijles biedt dezelfde hoge kwaliteit als fysieke bijles en zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht locatie, toegang heeft tot uitstekende begeleiding. We staan altijd klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en de beste oplossing te vinden voor jouw behoeften.

Wil je weten of we een coach in jouw woonplaats hebben? Zoek hieronder naar jouw eigen plaats en ontdek de mogelijkheden.

Bijles
Huiswerkbegeleiding
Examentraining

  Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

  Waar kunnen wij jou bij helpen?

  lente- en zomerscholen

  Bijles

  Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles aan huis van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

  huiswerkbegeleiding

  Huiswerkbegeleiding

  Als je moeite hebt met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat je voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

  examentraining

  Examentraining

  Als je het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden extra onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal je een stuk geruster het eindexamen ingaan!

  Leerlingen geholpen
  0
  Coaches beschikbaar
  0
  Jaar ervaring
  0

  Meld je aan en boost je succes met persoonlijke bijles!

  Begin vandaag nog en bouw aan betere cijfers en groter zelfvertrouwen (in de klas). Laat je gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren bijlescoach die bij jou past.