Plaatsen

— Locaties

Waar kunnen wij u van dienst zijn?

StudyWorks beschikt over bijlescoaches door heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om u in bijna elke plaats van dienst te kunnen zijn.

Bijles
Huiswerkbegeleiding
Examentraining

  Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

  — Onze dienstverlening

  Waar kunnen wij uw kind bij helpen?

  lente- en zomerscholen

  Bijles

  Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles aan huis van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

  huiswerkbegeleiding

  Huiswerkbegeleiding

  Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

  examentraining

  Examentraining

  Als uw kind het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden extra onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal uw kind een stuk geruster het eindexamen ingaan!

  0
  Leerlingen geholpen
  0 %
  Geslaagd
  0
  Jaar ervaring

  — Aanmelden

  Meld uw kind aan voor bijles

  Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk om een bijles in te plannen