Ervaringen

— Ervaringen

Wat vinden andere ouders van onze dienstverlening?

In deze bizarre tijden was het een enorme opluchting voor onze eindexamen kandidaat om samen in alle rust met Bauke wiskunde (examens) te oefenen. Nette service, fijne communicatie met StudyWorks. Dank!

Manja Rose

Ik ben vader van een meisje van 16 dat graag bijles wilde voor het vak scheikunde. Ik heb dat vlot kunnen regelen via StudyWorks. Ik heb er verder niet veel aan toegevoegd en hoor alleen maar positieve berichten.

Heiko de Jonge

Door de fantastische hulp van Ramona heeft onze zoon zijn cijfers opgehaald en kan hij overgaan. Door haar hulp weet hij beter hoe hij een proefwerk voor moet bereiden en heeft hij zijn cijfers zo goed opgehaald dat hij over kan gaan. Hij vindt bijles zelfs leuk door de manier waarop Ramona met wat humor tussendoor het doet. Alleen maar complimenten!

Judith

Ik moet voor een opleiding die ik wil gaan volgen onder andere een toelatingsexamen wiskunde maken. Via StudyWorks ontvang ik hierbij begeleiding. Ze is heel erg goed voorbereid en heeft veel geduld. Ik ben er nog niet, maar het gaat zeker goed komen!

Mevr. Bijland

Hoewel onze zoon pas 2 lessen heeft gehad, merken we een positieve verandering. Zowel in zijn houding als in zijn cijfers op zijn laatste rapport.

Judith Lammerse Lek

Bij StudyWorks zijn ze super behulpzaam en heel duidelijk! Alle vragen worden zsm beantwoord door middel van een belletje of email. Aan huis wordt er op duidelijke en leuke manier les gegeven. Echt een aanrader!!!

Dija

Asset 98.4

Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4.7 omgebogen naar een 7.1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw kind bij helpen?

lente- en zomerscholen

Bijles

Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles aan huis van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

examentraining

Examentraining

Als uw kind het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden extra onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal uw kind een stuk geruster het eindexamen ingaan!

Leerlingen geholpen
0
Geslaagd
0 %
Jaar ervaring
0

— Aanmelden

Vrijblijvend aanmelden, snel geregeld.

Mooie cijfers en zelfvertrouwen in het schoolwerk zijn in zicht. Laat uw gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren coach voor uw kind.

Stralend de zomer in!

Meld je aan voor onze bijles!

Selecteer je actiepakket