Vakken

Bekijk hier met welke vakken wij jou allemaal kunnen helpen!

StudyWorks beschikt over bijlescoaches die gespecialiseerd zijn in diverse vakken, waardoor wij in staat zijn om jou in heel Nederland te ondersteunen. Of je nu bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining nodig hebt, wij hebben gekwalificeerde coaches beschikbaar voor elk vak.

Het soort vak waarin je bijles nodig hebt, kan invloed hebben op de beschikbaarheid van een bijlescoach aan huis of online. Voor basisvakken zoals wiskunde, rekenen en Nederlands hebben we vaak coaches beschikbaar die aan huis kunnen komen. Voor specialistische vakken zoals Latijn en informatica is de kans groter dat bijles online plaatsvindt, afhankelijk van de locatie.

Online bijles biedt dezelfde hoge kwaliteit als fysieke bijles en zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht locatie, toegang heeft tot uitstekende begeleiding in elk vak. Of het nu gaat om wiskunde, Nederlands, Engels, natuurkunde of elk ander vak, wij staan klaar om je te helpen. Huiswerkbegeleiding kan zelfs een combinatie van meerdere vakken omvatten, afhankelijk van jouw behoeften.

Wil je weten in welke vakken we bijles en examentraining aanbieden? Ontdek hieronder ons brede scala aan vakken en de mogelijkheden die we bieden voor elk vak. Zit het vak waar jij bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining in wenst er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wij waren eerst sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn examen VWO was geslaagd. Hij heeft ons verrast met het snelle resultaat.

Onze diensten

lente- en zomerscholen

Bijles

Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles aan huis van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Als je moeite hebt met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat je voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

examentraining

Examentraining

Als je het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden extra onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal je een stuk geruster het eindexamen ingaan!

Leerlingen geholpen
0
Coaches beschikbaar
0
Jaar ervaring
0

Meld je aan en boost je succes met persoonlijke bijles!

Begin vandaag nog en bouw aan betere cijfers en groter zelfvertrouwen (in de klas). Laat je gegevens achter en wij gaan direct op zoek naar een ervaren bijlescoach die bij jou past.