Speciaal voor scholen

Invalkrachten

Invalkrachten voor op uw school

Het uitvallen van (meerdere) leerkrachten kan een grote impact hebben op zowel de leerlingen in de klas als de kwaliteit van het onderwijs, zeker als de uitval voor een langere duur is. Door onder anderen ziekte of zwangerschapsverlof kan er een groot gat ontstaan in het rooster en het kan een behoorlijke puzzel zijn om dit op te lossen binnen het eigen team.
Met oog op het welzijn van leraren is er daarom vanuit de overheid een subsidiemogelijkheid ‘extra hulp voor de klas’ ontstaan. Met deze subsidie kunnen onderwijsinstellingen extra begeleiding bieden aan leerlingen.

StudyWorks wil graag alle scholen en leerkrachten in Nederland ondersteunen om het onderwijs zo goed én prettig mogelijk door te laten gaan. Gelukkig beschikken wij over een grote pool aan onderwijsondersteuners. Dit zijn onze trotse StudyWorkers! U kunt nu ook een beroep op hen doen voor uw school. U weet natuurlijk waar de meeste hulp nodig is, dus u bepaalt waar en hoe onze StudyWorkers mogen bijspringen. Zij bieden met hun ondersteuning hulp aan scholen waar velen, juist nu, een grote behoefte aan hebben.

Vraag hieronder meer informatie aan over de mogelijkheden.

 

Informatie

Graag meer informatie ontvangen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om de mogelijkheden te bespreken.

Sinds StudyWorks bij onze school betrokken is, kunnen onze leraren zich veel meer focussen op de kwaliteit van het lesgeven. StudyWorks helpt onze docenten met achterstanden wegwerken van leerlingen. Ook helpt StudyWorks ons met invaldocenten tijdens proefwerkweken, maar ook als een docent ziek geworden is. Echt een aanrader.

J. van Steenbergen - Amsterdam

In het kort

— Hulp van StudyWorks

Invalkrachten die passen bij uw organisatie

StudyWorks is de geschikte partner voor scholen. Door de jarenlange ervaring, de lage kosten en brede expertise is er altijd wel een invalkracht die bij jullie organisatie past. Met ruim 1.000 pabo’ers, onderwijsassistenten en docent in opleiding in dienst, is er zeker een geschikte match te vinden voor jullie aanvraag.

Na de aanvraag brengen wij eerst in beeld waar uw school tegenaan loopt of behoefte aan heeft. Wij bespreken vervolgens samen de vorm van ondersteuning die u nodig heeft en gaan vervolgens op zoek naar de persoon of personen die het beste bij uw school en het profiel zouden passen.

lente- en zomerscholen

Wat doet een invalkracht van StudyWorks?

De invulling van het werk en de duur van onze invalkrachten hangt erg af van de situatie en de wens van de school en het onderwijspersoneel. Zo kan een invalkracht van StudyWorks eenmalig invallen in verband met ziekte van het personeel, maar onze StudyWorkers kunnen ook langdurig invallen door bijvoorbeeld zwangerschap of een tekort in het personeel.

— Hulp van StudyWorks

Hoe plan ik een StudyWorker in?

U kunt ons
bellen of mailen

U belt of mailt naar StudyWorks dat er per direct een invaldocent nodig is wegens bijvoorbeeld ziekte van een docent

1

Wij gaan direct
aan de slag

Wij gaan direct aan de slag om één van onze invaldocenten te matchen aan wensen. De invaldocent heeft op voorhand alle benodigde informatie

2

Klas wordt overgenomen

Een StudyWorker neemt op basis van de werkwijze van de docent de klas over. De docent kan bij terugkomst dan snel weer aan de slag

3

— Alleen de allerbeste

Ontmoet onze StudyWorkers

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Alicia Boonen

Ik vind het ontzettend leuk om leerlingen bijles te geven en ik geniet ervan om te zien hoe blij een leerling is als hij eindelijk dat stukje begrijpt wat hij nooit eerder heeft begrepen.

Coach Sabine

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk, en voel ik echt dat mijn bijles een verschil maakt.

Coach Andre

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende – dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

— Waarom StudyWorks

Wat maakt ons uniek?

Docenten in opleiding & pabostudenten uit de buurt ondersteunen uw school

Differentiatie en huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders helpen uw leerlingen bij één op één begeleiding

Onze begeleiders zijn flexibel in te plannen dáár bij waar uw school en uw leerlingen de behoefte hebben.

— Wat vinden andere scholen?

Ervaar net als deze scholen de voordelen van een samenwerking met StudyWorks

StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

Denkt u dat uw school ook baat heeft bij de ondersteuning van onze StudyWorkers? Neem contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag en sturen zo spoedig mogelijk een overzicht met StudyWorkers die perfect zijn voor uw school en situatie. Er zal dan een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin er inhoudelijke doelen gesteld kunnen worden. Daarna zal de ondersteuning snel plaatsvinden, wanneer u en uw school dat nodig achten. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Wacht niet langer en zet de stap: meld uw school nu aan voor een samenwerking met StudyWorks!

— Overige diensten

Wij ondersteunen scholen ook met...

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Al onze begeleiders zitten in het tweede, derde of vierde jaar van de pabo of zijn momenteel bezig met een docentenopleiding op universitair niveau (minor- of masteropleiding). Dat betekent dat zij allen al een greep hebben op moderne didactiek en pedagogiek. Ten tweede zijn zij allemaal door onze strenge selectieprocedure gekomen. Onderwijs is een serieuze zaak, en daarom nemen wij alleen de beste docenten in spé aan. Zij moeten betrokken willen zijn bij het onderwijs van uw leerlingen, zodat zij daar van kunnen leren en mettertijd zelf les kunnen gaan geven. Op deze manier zijn zij gemotiveerd om de beste ondersteuning op uw school te kunnen bieden.

Iedere school ondervindt zo haar eigen problemen. Daarom bepaalt uw school waar en wanneer er precies hulp nodig is. Zo kunnen onze StudyWorkers:
  • Lesuitval tegengaan door in te vallen voor zieke collega’s.
  • Surveilleren in de klas terwijl de docent vanuit huis werkt.
  • Surveilleren op school om corona maatregelen te handhaven.
  • Als onderwijsassistent aan de slag gaan om leerlingen persoonlijke aandacht te bieden en leerling differentiatie te realiseren.
  • Examentrainingen geven Individuele bijles geven, zelfs tijdens de vakanties.
Zo ziet u het: onze StudyWorkers zijn flexibel in te zetten, precies waar uw school dat nodig acht.  

Bij StudyWorks vinden we dat de communicatielijnen altijd zo kort mogelijk moeten zijn. Daarom zal na uw aanmelding het contact tussen u en onze StudyWorker altijd direct plaatsvinden – dus zónder tussenpersoon. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk! Op deze manier zijn StudyWorkers snel in te plannen. Korte lijntjes en flexibele hulp: dat maakt de ondersteuning van StudyWorker zo effectief.

Wij vinden we dat schoolondersteuning altijd effectief en zeker niet duur moet zijn. Bij StudyWorks bent u daarom te allen tijde verzekerd van:
  • Scherpe tarieven. Bij StudyWorks betaalt uw school maximaal €35,- per uur per StudyWorker (ex btw). Onze concurrenten rekenen daarentegen bedragen van minstens €70,- per uur.
  • Ervaren invalkrachten . Alle StudyWorkers zijn gescreend en getraind in hun persoonlijke en onderwijskundige vaardigheden.
  • Flexibiliteit: Binnen één dag kunnen wij een StudyWorker vinden die aansluit bij uw wensen.
  • Géén opstartkosten, en zeker geen onnodig papierwerk.
  • Individuele bijles geven, zelfs tijdens de vakanties

Bij StudyWorks betaalt uw school maximaal €35,- per uur per StudyWorker (ex btw). Dat is zeer scherp geprijsd, want veel uitzendbureaus en bijles concurrenten rekenen al snel bedragen van minstens €70,- per uur

Tevens betaalt u bij StudyWorks géén opstartkosten.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Charley 

Graag meer informatie ontvangen?

Graag de mogelijkheden nog even doorspreken? Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.