Bijles Basisschool – StudyWorks

Bijles Basisschool

Hoe werkt het?

 • Meld direct uw kind aan voor de bijles
 • Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
 • Wij zoeken naar een geschikte coach voor de wensen uw kind
 • Wij plannen snel de eerste bijles in
 • De coach komt bij aan huis voor de eerste bijles
 • Vervolgens plant u de verdere bijlessen in met de coach
 • Wij nemen contact met u op om de eerste bijles te evalueren
 • Toch geen klik? Dan zoeken wij direct naar een andere coach
Vrijblijvend aanmelden

Bijles basisschool

Tegenwoordig wordt er steeds meer gevraagd van kinderen op de basisschool. Daarom kan het zo zijn dat uw kind moeite heeft met specifieke vakken. StudyWorks biedt aan huis op maat gemaakte bijles op de basisschool voor de volgende vakken:

Bijles op de basisschool gaat over meer dan alleen het leren voor die aankomende cito-toets. Veel leerlingen hebben immers een steuntje in de rug nodig bij het maken van hun schoolwerk. Daarom staan onze coaches klaar om niet alleen vakinhoudelijk uw kind te steunen, maar ook om het vertrouwen van scholieren in hun eigen kunnen te versterken. Zo worden ze voor die ene moeilijke toets, maar ook voor hun verdere schooltijd voorbereid.

Bijles of huiswerkbegeleiding?

StudyWorks maakt zich hard voor zowel bijles als huiswerkbegeleiding. Dat doen wij met behulp van onze enthousiaste en ervaren coaches. Bij StudyWorks vinden we dat bijles en huiswerkbegeleiding erg veel met elkaar te maken hebben. Het kan zijn dat uw kind de ene week moeite heeft met taal, en de andere week niet uit dat moeilijke biologiehuiswerk weet te komen. Onze coaches staan daarom klaar om daarom uw kind te helpen, of hij of zij nu behoefte heeft aan hulp met het huiswerk of specifieke vakken.

Hoe werkt de bijles?

Nadat u uw kind heeft aangemeld voor bijles gaan wij direct op zoek naar een perfecte coach om uw kind te ondersteunen. Wij hechten veel waarde aan het zoeken naar een perfecte match, want leren met een vertrouwd persoon is niet alleen leuk maar ook nog eens zeer effectief. Nadat wij een match hebben gevonden zullen wij de eerste bijles inplannen. De coach zal bij u aan huis de bijlessen gaan geven. Leren in een vertrouwde omgeving is ook een belangrijk element van een effectief leerproces, zo leert onze jarenlange ervaring. Nadat de eerste bijles is gegeven kunt u zelf de verdere lessen inplannen. Wij streven altijd naar een zo prettig en informeel mogelijke communicatie – dat is voor u en uw kind wel zo prettig en lekker makkelijk.

Door wie worden de bijlessen verzorgd?

StudyWorks heeft een groot aantal coaches dat klaar staat om de bijlessen te geven. Al onze coaches zijn gepassioneerd en ervaren – en zijn getraind om in te spelen op de behoeften van uw kind. Ieder kind is namelijk uniek, een ieder kind heeft daarom baat bij een unieke aanpak. Wij zorgen altijd voor een coach die dicht bij u vandaan komt. Of u nu bijles wilt in Groningen, Utrecht of Maastricht: StudyWorks is u en uw kind graag van dienst.

Regel de bijles vandaag nog!

Help uw kind meteen met huiswerk of dat éne lastige vak door uw kind aan te melden voor bijles bij StudyWorks. Mocht uw kind speciale wensen hebben? Meld dat dan ons gerust, dan gaan wij gaan na aanmelding direct op zoek naar een geschikte match! En is er een beetje haast om toch dat ene moeilijke proefwerk succesvol af te sluiten? Dan zullen wij daar rekening mee houden. U kunt met de knop hieronder uw kind aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding op de basisschool. U kunt ons natuurlijk ook voor vragen bereiken op 06 400 99 616 of u kunt ons een mail sturen naar info@studyworks.nl.

Vrijblijvend aanmelden

WIJ ZORGEN VOOR EEN PASSENDE BEGELEIDER

StudyWorks besteedt extra veel aandacht aan de match tussen leerling en begeleider. Dat komt de kwaliteit van de bijles ten goede. U kunt, wanneer we u terugbellen na uw aanmelding, ook zelf aangeven welke eigenschappen u het meest belangrijk vindt voor de begeleider van uw kind.

In welke vakken wordt bijles gegeven?

Wij geven bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining in alle vakken en alle niveau's van de basis- en middelbare school.

U ZIT NERGENS AAN VAST, MAAR KRIJGT WEL KORTING!

U kunt de bijles van StudyWorks afnemen per uur of per pakket. U zit dus niet vast aan een abonnement of een contract. U plant de bijles in wanneer dat u het beste uitkomt.

Klein

 • € 40,- Korting
 • 8 x 2 uur Bijles
 • € 400,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 25,- per uur
Meest gekozen

Middel

 • € 120,- Korting!
 • 12 x 2 uur Bijles
 • € 540,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden Geldig
€ 22,50 per uur

Groot

 • € 300,- Korting!
 • 20 x 2 uur Bijles
 • € 800,- pakketprijs
 • Online of Thuis
 • Eenmalig € 35,- administratiekosten
 • 12 Maanden geldig
€ 20,- per uur
Losse Bijles van 2 uur (€ 35,- administratiekosten) € 27,50 p.u. Bijles of huiswerkbegeleiding

Wat onze klanten zeggen

"De online bijles van StudyWorks heeft veel rust opgeleverd bij mijn zoon, een absolute aanrader."
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
Verrassend goed resultaat "Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat degene die bijles kwam geven, zelf nog scholier bleek te zijn (6 gymnasium). Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde consequent stevige onvoldoendes. Na 3 bijlessen van Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Door elke week de juiste dingen te oefenen met mijn vaste bijlescoach Eric. Ik raad het iedereen aan om bijles te nemen bij StudyWorks omdat ze je echt op jouw manier helpen. De manier die bij jou past.”
Sterre Willebrands
Sterre Willebrands Emma, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter,(Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar Bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een aardige stok achter de deur. De druk is toch wat hoger dan wanneer je het als ouder moet afdwingen. Bovendien weet de bijlescoach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter, en ze houden ons thuis niet meer voor de gek!”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag, daarvoor had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon. Niets mis mee hoor, maar mijn cijfers zijn nu pas vooruit gegaan. Je kan een taal ook moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook Online Bijles geeft als ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
Supersnel een bijlescoach bij ons aan huis! “Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining, cadeau gedaan zal ik maar zeggen. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat StudyWorks aandacht besteedt aan de selectie. Wij wilden graag een vrouwelijke bijlescoach uit de buurt, en die kregen we ook. Super goede en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een leerprobleem, maar wel als ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Tim heeft allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes zodat ik het wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Nog even overleggen?

Laat uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.